Thursday, November 18, 2010

Karnival Sukan Harapan 2008

Mari kita mengimbas kembali aktiviti yang saya telah join masa kat Cosmopoint dulu.  Oh saya sangat merindui mereka.  Diorang sangat havoc!  Gila sekejap layan diorang.

Actually this activity was held on 07/08/2008 until 09/08/2008 at Malacca.  We were having fun there.  Very enjoyable.  Kolej Cosmopoint Muar hantar wakil untuk bola tampar wanita & lelaki, futsal and badminton.  Yang bestnya, hari last tu, team valleyball girls hampir menang tapi dikalahkan oleh team MMU.  Diorang main power doh..  Tangan besi ke hape?  Rasanya kolej sayalah yang paling sempoi masa tu.  Team lain sibok buat training and segala macam, tapi weols dudok kat tepi tengok orang main sambil ketawa-ketawa cerita hape tah. Tapi oklah dapat fourth place.  Not bad kan.  Hehehe..




























2 comments: