Friday, November 19, 2010

Kejalanan

Petang akan bertolak ke Johor Bahru.  So, pada paginya takdelah pagi sangat dalam hampir-hampir tengahari tu lah kan pegi lah hang out sekejap dengan bestfriend saya ni:

Fateha

Nak melepaskan rindu lah katakan.  Memang rindu sangat-sangat kat beliau sebab sejak raya hari tu takde peluang nak jumpa.  Masing-masing sebok.  Saya kat Machang, study and dia kat Putrajaya kerja.  Nahhh!  Bila kau nak kerja pulak Nana?  Lambat lagi.  Belajar pun belum habis.  Tapi sangat seronok waktu belajar sebenarnya.  Hanya stress masa nak final je.  I am very close to her since we were in college.  We study in the same course, we live in the same house at Muar, we were having fun together, and also share the sadness together.  She is really a good friend of mine.  Oke cerita pasal keberjalanan kami tadi.  First thing, we went to the bus station.  Hah buat apa?  Beli bus lah.  Apeda, takkan beli tiket pulak *sigh* !  Beli bus untuk my friend tu pulang ke Putrajaya.  Isnin dah kerja doh..  Aku je berjimba lagi.  Ngeh3.  Ok then lepas beli bus tu weols merayap kat Billion pulak beli hadiah pengantin baru untuk kawan my friend tu.  Bila dah pusing-pusing, maka perut pulak berkeroncong lagu 'Laukku cukup masin'.  Mula-mula tu wat dunno je dengan lagu tu dalam perot tapi lama-lama lagu tu semakin berkumandang dengan jayanya.  So saya telah fed up dan kami pun pegi lah cari 'penyanyi' untuk lagu tu kat Marrybrown.  Lets go with the 'ice breaking' session with those 'singer'.





Oke tu aje.  Takdelah banyak pon.  Ngeh3




Muka mintak lempang dari Syazana Aziz.  Oyeah!


Gedik sekejap.

No comments:

Post a Comment