Saturday, November 13, 2010

New Thing

Saye telah membuat belog !  Incredible Syazana !  Apekah??  Tah ape angin tah tetibe je nak buat belog sendiri.    Takde ape nak dibanggakan.  Cuma sesaje nak cari kerja siket update2 belog. Hehe  macam syok je tengok orang buat belog, maka saya pun terpanggil untuk menjebakkan diri dalam aktiviti ini.  At the same time boleh 'KEYBORDING practices'.  Dulu masa study diploma je kena menaip ikot 'format'.  Bila dah habis diploma hilang dah semua tu.  Tapi sometimes kena lah practice juga.  Kesian lecturer yang penat ngajor. hehe 

Dahlah.  Bye.



She made a blog ???


2 comments:

  1. hah ye ke... agagaga tapi muke takde lah sampai mcm tu skali..

    ReplyDelete