Saturday, November 13, 2010

Pulang ke kampung

Sesampai je kat rumah teros on notebook wat mende nih.  Ape kejadahnye??
Tapi...
Oh indahnya bila dapat kembali ke rumah sendiri.  Sangat-sangat merindui katil yang empuk yang boleh 'melalaikan' saya daripada bangun dari tidur di pagi hari.  Balik-balik aje tengok adik dah tercongok depan pintu.  Dia sudah semakin membesar.  Saya akan jadik adik lepas nih !! Yay ! Hahaha.. Cepat sungguh tumbesaran beliau ye..


Ok bile dah balik kampung ni cepat la 'fulus' saya abis disebabkan macam-macam nak buat, macam-macam nak beli, macam-macam tempat nak pi.. bla... bla... bla... Penat nak nyatakan satu-satu.  Yang semestinya pembuatan kek mesti ada. Oh that's my favorite! Lepas tu mulalah mengeluh 'Where's my money? Where's my money?' Ches.. Padahal kau dah beli barang-barang yang NOT NECESSARY.  Alahai... Nana memang selalu macam tu. Bila poket dah kosong mulalah nak menyesal. Podahh!  Tu belom ajak adik pi salon lagi lah, window shopping lah (ni wajib even tak beli apa-apa pun), itulah inilah.  Semakin banyak tempat-tempat yang akan kami kunjungi lagi selepas ini.  Jangan lupa saksikan kami di siaran yang sama pada waktu yang sama hanya di sini.  Iklan sekejap. 


Ha...  Ok lah u.  Nanti la i sambung penulisan i kat sini ye.  Nak sambung tido sebab perjalanan dalam train malam tadi sangat penat.  Aircond sejuk bila dah nak sampai Segamat.  Apekah???  Baik takyah pasang aircond je.  Sudah3!!! Bila belom stop tulis, memang ade je benda yang nak ditypekan.  Nanti kite rojer2 je.  Dadaa~



 Pemandangan kampung (bukan kampung saya lah)




Ini barulah dia Syurga saya (^-^)



No comments:

Post a Comment