Thursday, December 9, 2010

Apa nak buat, redha je lah. Kena usaha lebih.

Pagi-pagi lagi saya dah dapat call dari seorang kawan suruh tengok e-mail, tengok result exam. Dengar je ayat tu terus segar mate doh.. Tapi apakan daya, mata ngantok terus tidur balik. Hahaha dan akhirnya bangun lambat.

Bangun-bangun terus pegi bilik air, mandi. Then terus on PC nak check result.

Agak frust perasaan sekarang. tapi masih lagi mood bersyukur kepada Allah sebab pointer still kekal 3. Frust sebab member lain dapat naikkan pointer, tapi saya turun pulak. Sedih sangat..



Kena usaha lebih keras untuk sem depan. Nak-nak lagi subject sem depan more harder than last sem. You can do it Syazana! Make it better than before!

Tolong lah bagi semangat.. Lalala~

2 comments:

  1. ok3. aku bagi semangat nih. cayok2 nana. you can do it. cheer up gurl. wo0t wo0t!!!

    hahaha. ala. jangan riso sgt. result da cantek tu....

    ReplyDelete
  2. woot woot!!
    sem depan aq kena struggle.
    lalala~

    ReplyDelete