Thursday, December 23, 2010

Artis dan kekasih beronggeng. Lalala ~


..............................................................................................
.................................................................


Hah.. Memang seronok jadi kekasih hati lelaki ini. Sudah lama saya mengimpikan untuk menjadi kekasih hati dia. Ekekeke.. Dan akhirnya dia telah memilih saya. (Terharu)





Berada di samping dia memang satu benda paling indah gua cakap beb. Heaven. Lelaki idaman tu... Korang dapat? Mungkin tidak. (Ni ayat bukan bangga tau). Malam tadi weols pergi jalan-jalan bersama. Pegi makan kat mana tah. Lupa nama tempat tu. Sweetnya awak. Sangat kelakar. Saya suka..





Lepas pegi makan tu, lelaki idaman saya bawak saya pegi shopping. Beli baju, beli seluar, beli tudung, beli kasut. Baiknya awak.





weols pegi pulak jenjalan kat taman bunga. Eceh cam cerita hindustan pulak. Tapi weols takde la nyanyi-nyanyi Kuch Kuch Hotak Hey kan... Jalan-jalan je Oke!





Jalan-jalan berpimpinan tangan. Oh romantisnya awak.. Masa tu saya tenung je muka lelaki idaman saya tu lama-lama. Ah indahnya ciptaan Tuhan. bahagianya saya.










Ala rasa taknak balik rumah aje... Nak dok dengan awak setiap masa.





Masa tengah dok syok borak-borak dengan awak, handphone saya bunyi pulak. Haih siapa pulak la yang kacau aku nak dating manja-manja nih! Tak privacy langsung. Ni mesti nak tanya pasal boyfriend baru aku ni. Nyebok je ah.. Handphone saya bunyi lagu ni pulak tu, segannye gua beb. Ringtone lagu kekanak. Muahaha...









Amacam gempak tak ringtone saya? Uols ada? Hoh hoh hoh.. Cam Santa Claus pulak dah..





Eh ringtone ni makin lama makin kuat pulak bunyinya. Bengang bengang.





Masa nak jawab phone tu, tiba-tiba saya rasa macam ada satu cahaya sangat terang suluh kat muka saya. Macam spotlight.





Dan saya baru sedar yang rupanya saya baru terjaga dari tidur. Dem!!





Mimpi je ke? Alah aku ingat betol-betol tadi. Hadoyai.. Melepas gua beb!





Bengong betol mimpi. Nak mimpi je teros boleh tak ... ?

















'KataKataAluan'
Seronok heh jadi artis? Ala tak jadi artis pun market tinggi ape..... Lalala ~
Mr Burger kau nak letak mana??

No comments:

Post a Comment