Monday, December 20, 2010

Segmen : Kenanganku sebagai blogger

Helo selamat pagi! Assalamualaikum. Hehe Tadi dok godek-godek belog Encik Ben 10.. Eh salah.. Ben Ashaari. Terjumpa pulak satu segmen yang dia buat. Cam menarik je. Lalu ia telah mempengaruhi saya untuk join segmen dia. Eceh.. Macam segmen masak memasak pulak.


  1. Header BEN ASHAARI BLOG
    Mari lihat header belog dia reramai. Lalala~

  2. Tarikh lahir blog anda ..
    Ha.... Bile hah saya memceburkan diri dalam dunia khayalan ni..? Hoi, dunia belog lah! Eh salah lagi.. Ok ok dunia belog. Biasalah, pagi2 ni biol sikit. Belum petang lagi.
    - 13 November 2010 - 

  3. Punca kelahiran blog anda
    Punca kelahiran?? Dah sampai masa, baby dah nak keluar! Air ketuban dah pecah. Ape yang kau merepek pagi-pagi nih Nana? Ala.. Ni engorang punya pasal lah. Sapa suroh buat belog seronok seronok. Bila dah setat mula baca belog orang yang memang kadang lawak habis, saya pun TERbuat la belog nih.. Kira pengaruh rakan tak sebaya lah ni.. Daa~

  4. Orang pertama yang jadi follower anda
    Adik saya kot.. Oh sampai sekarang. Masih.

  5. Entri pertama anda sebagai blogger


    Entry pertama? Jeng jeng jeng..... 



  6. Entri pertama anda yang mendapat banyak komen /hits


    Hah ntah la tak ingat entry yang mana. Hahaha sebab 'banyak' sangat.


  7. Blogger pertama yang anda jumpa ..

    Oh siapa ya?? Blogger terkenal tu memang bukan la.. Eh bukan hari-hari ke saya jumpa blogger. Roommates saya ialah blogger. Hahaha 

  8. Blog yg anda minat ..


    No. 8 best. Hehe
    Belog yang saya selalu baca sekarang;

    Your Profile Your Story(Lawak habis. Kadang-kadang gelak sampai tak hingat dunia)
    Nani Rostam (Seronok baca sebab banyak resipi. Hehe)

  9. Ceritakan kenangan manis anda sebagai seorang blogger


    Seronok jadi blogger sebenarnya even banyak masa dihabiskan dengan membaca belog orang sampai lupa nak update belog sendiri. Apeda..
    Siap boleh join segmen-segmen gitu...

  10. Ceritakan kenanan pahit anda sebagai seorang blogger


    The bad memory could not be reached for the moment. Please try again later.
    Tut... Tut... Tut...

  11. Impian anda terhadap blog anda ..


    Majulah belog untuk negara.
    Go blogger go!
    Lalala~
    Harap orang akan kenal belog saya yang tak seberapa nak indah nih. Hopefully jugak ada orang yang sudi bace apa-apa yang saya merapu tu. Ah tak boleh elak. Amboi.. Aktif engko ye... Dan, Selamat Membaca dan menjadi pembaca belog tegar. Hehe

7 comments:

  1. saye sudi membace:) <---ayat romeo.haha

    ReplyDelete
  2. selamat berBlogging yaa..
    majulah blog utk negara...
    hehehe..


    p/s : salam perkenalan :)

    ReplyDelete
  3. nazirul : haha ayat takleh blah..

    dian : selamat3..

    ReplyDelete
  4. wah salam kenal,.
    ence ben folo blog ni,.bestny3

    ReplyDelete
  5. salam zirah.

    sensenang jenguk la blog saye gak ek?
    salam perkenalan dari penjejak mimpi

    http://penjejak-mimpi.blogspot.com

    ReplyDelete