Tuesday, December 14, 2010

Suka hatilah nak letak tajuk ke tak...

Ala... Apa nak cakap nih?? Tak tahulah.... Uols la pulak cerita. Penat nak type. I cakap, you typekan heh? Boleh tak? Boleh tak? Boleh heh... Hish..


Ah hari ni daripada tak nak soping tak nak soping tu, almost a hundred gak habis. Haiyaaa amoi! Apa you bikin hah? Ala soping siket je.. Lepas tu pegi terapi haiwan. Hahaha. Macam tu pun ada ke?


Biasalah time cuti-cuti sem & cuti sekolah ni, agak membosankan dok kat umah je. Kau tengok muka aku, aku tengok muka kau. Boring ek..? So untuk release kebosanan tahap gaban tu, saya ajak la adik-adik tu beriadah kat Melaka. Beriadah seh.. Hahahaha... Ok diam!


Beriadah tu a.k.a pergi melihat ciptaan Allah yang cantik-cantik kat Zoo Melaka. Yaya!! Saya suka pergi zoo. So animal therapy! Tengok haiwan-haiwan tu cam seronok pulak. Dari yang sekecil-kecil sampai la yang sebesor-besor haiwan. Dari yang duduk dalam air sampai lah yang duduk atas pokok. Hehe 


Hah dah lah jom la kita bagi awak terapi haiwan daripada gambar pulak heh.. Kita penat la nak tulis banyak banyak banyak. Kita ngantok. Baru balik terus tulis belog. Agagaga..


Baru nak berangan. Ada pulak makhluk berhidung kembang kat belakang tuh! Spoiled!


 Kenal tak tapir?

Ni apekebende tah name dia. Sape soh letak nama susah-susah..
Dia macam Guinea pig lar tapi versi besar punye..


Kuda ni katik. Agaga 


Species monyet tapi kecik. Sangal comel (^_^) 

Kekanak jakun sekejap

Mereka lagi.



Iklan Colgate versi gigi jarang. 




Lembu ko lembu ko! Mari meh mari meh! 


Tengok bunge pulak. Amboi. Ternganga mulut heh tengok haiwan.



Ini Cheetah. Ia sangat kacak!! 


Ini Leopard. Comel tau awak tidur.




Awak hensem! Saya suka sangat.


Julung-julung kalinya melihat buaya julung-julung.
Bagi lah nama macho sikit...


Iklan lagi. Harap maklum. 



Tak tau apa motif burung ni kembang-kembangkan sayapnya untuk beberapa ketika. 


Mak orang utan & anaknya.


Ni sebenarnya nak bergambar atas mendealah tu tapi segan. Lalala~ 


Belog Sejuk ! 


Iklan Krismas. 


Lagi iklan Krismas. 


Nak? Nak? Nak? 


Ni muke mintak lempang ke hape? Jalan jem lar!!!

Ok bye !

3 comments: