Thursday, December 2, 2010

Suka Suki !

smile is a facial expression formed by flexing the muscles near both ends of the mouthAmong humans, it is customarily an expression denoting pleasurehappiness, or amusement, but can also be an involuntary expression of anxiety. Ceh bunga-bunga ayat.

And today, for the whole day (i guess) I am expressing my face with a SMILE and laughter. Why? There are some things that makes me feel very excited.  And today also is my Mr Burger's birthday. Thought gonna celebrate together. Tapi my cousin pulak yang dah ajak pegi mek donel petang tadi. Kena lah pegi. Rezeki mana boleh tolak kan.. That's the second thing actually. Benda pertamanya, saya telah dihujani dengan coklat dipagi hari. Sukenyeeeeee....... Hahaha. Terima kasih daun pucuk paku Encik Burger.

Heh? Ea bukan sepatutnye birthday boy ke dapat hadiah? Ni birthday boy pulak bagi hadiah. Takpe takpe.. Dulu Dr. Azman kata if it is on our birthday, we should treat the whole class. Belanja makan. Baru lah happening. Hehe yelah tu. Encik Burger sebenarnya baru sampai dari Penang. Bercuti lah katakan. Pegi Langkawi sekali. Ronggeng habis! Si Bapa tengah mandikan Si Rusa keluarga kami kat depan rumah. Encik Burger datang bersama-sama adik-adiknya. Pagi tadi sampai-sampai Segamat dah datang hantar segala macam buah tangan. Berbunga-bunga lah hati ni gamaknye.. Nasib baik dah mandi doh waktu tu. Kalau tak kantoi je mandi lambat. Hahaha. Ok silent! Haish.. Macam-macam pulak la Encik Burger ni bagi. Pakej tau i dapat you, jangan jealous..

Rasa macam kirim ni je..

Tapi dapat ni skali. Pashmina.

Dapat ini juga.
It is rice in the tiny bottle and it got my name on it!
Please click on the image for a clearer picture

Sangat berterima kasih kepada awak sebab bagi saya barang-barang tersebut.

Nak wat kanopi depan rumah ye Syahirah?? I know you are smiling..! Tunggu lah kau ye.. Letak je kain besar atas ampaian tu wat main pondok-pondok. Macam tak biasa pulak masa zaman kecik-kecik dulu kan... Tu lagi jimat dari pasang-pasang kanopi nih. Sep... Hahaha.


4 comments:

  1. kita pun nak kanopi jgk dpn rumah u. haha

    ReplyDelete
  2. terliur tgk toblerone tu....slrrrrrr

    *mne box utk komen kak..hehehe
    thnx follow

    ReplyDelete
  3. Mus : pi la tempahkan kanopi utk kite.. senang nak park keta depan tu.

    Sya : apekah??

    payjoe : nak ke tobleron tu? amek la.. heh xde box komen heh? kang akak buat ea..

    ReplyDelete