Wednesday, January 5, 2011

Gathering Sahabat Blogger


Ha.... Ada group sahabat blogger kat FB yang nak buat gathering la.. Nak pegi nak pegi ! *Oi kau free ke? Tempat kau dengan TS macam sebelah sebelah je hek? Agagaga* Ala.... Nak pegi. Nak pegi. Ni la baru nak kenal blogger blogger yang lain a.k.a yang pemes-pemes tu. Ala...... Tapi cam segan je. Tak kenal sapa-sapa. Kalau ada member blogger yang rapat, best gak nak ronggeng sesama. (brape banyak ala kau da...)

Kalau la saya time tu kat Johor, dekat la jugak nak pegi. Ni kat Kelantan. Jaoh gile doh.. Macam tak padan la pulak kan.. Penat badan la travel jauh-jauh.

Tapi kalau time tu ada cuti, InsyaAllah la nak mai sana. Bukan selalu kot.. Pada sapa-sapa yang nak join gathering tu, bolah la calling-calling insan kat flyer kat atas tu. Ataupun
Naim Noor Alim = 0192080447

Tapi gathering ni akan terbatal automatically kalau orang yang nak join tu kurang dari 10 orang. Admin kata, kalau jadi, dia akan jemput wartawan Majalah Remaja. Wohaaa!!
(Ni lagi membuatkan aku semangat nak pegi walaupun segan tahap nak pakai topeng Action Kamen. Bi...bi...bi...)



Boleh bawak sesiapa je yang uols nak bawak in case uols tu malu la nak pegi sorang-sorang. *Macam aku la ni... Kalau boleh nak bawak satu kelas join gathering ni*

Kat bawah ni tentatif gathering tersebut :

10.30 a.m - Berkumpul kat bowling
11.30 a.m - Golekkan bola bowling
1.00 p.m - Bersantap
2.00 p.m - Ice Breaking
*kalau time camping, aktiviti ni paling aku menyampah
3.30 p.m - Majlis bersurai



Untuk maklumat lanjut sila klik SINI .

Terima kasih.


No comments:

Post a Comment