Saturday, January 1, 2011

Gonna miss you...


Oh sudah tiba masanya untuk saya melangkah pergi dari kampung halaman. Sekejap je.. Ala bila tiba masa macam ni mesti rasa macam nak guling-guling tak nak balik. Waaaaa...!!

Mana taknya, dah dua bulan duduk menternak lemak kat rumah. And now have to go back to college. Oh sadisnya.. Tapi luckily esok negeri Pantai Timur cuti. Wohhaa!!

Tapi sebelum balik Kota Bharu, sempat jugak tadi pegi Palong Timur (bukan pantai timur ok!) rumah mak ngah. Ada kenduri akikah anak sepupu. Oh dia semakin comel. Dan suara makin rock. Muka ikut muka mama dia sebijik sepunggung masa dia menangis. Tapi tak sempat nak capture muka dia masa dia tengah syok nangis. Hahaha...

Jom terjah gambar Ayish Farhan.

Mentang-mentang la Malaysia baru menang bola, mama Ayish bagi pakai baju belang harimau.
Hamek kau..! 



Baru lepas mandi.. hehe

 Baju melayu Ayish yang sangat cute. Teruja tengok baju comel macam ni. Hahaha..


 Oh comelnye saye.....




Haaa.... Ngantok. 



Meragam sebab tak dapat tidur lena dari siang. Oh kesian.. 



Muke cebik-cebik. Hahaha comelnye.. Nangis sampai meleleh-leleh air mata.




Ok dah lah. Nak siap pegi naik train dah ni.

Bye.

Bye Segamat.

2 comments: