Tuesday, January 11, 2011

Ok saya dah lambat !



Hai hello everyone.

Assalamualaikum.

Nampaknya kali ni saya betul-betul lambat update blog saya. Rasa macam dah seminggu je. Well, as you all know new semester has started kan. So been very busy. Balik rumah rasa macam nak on Encik Lappo tapi macam malas tapi nak on. Hah pape jelah kau Nana. Seriously, penat. My class majority in the morning. I mean everyday. Hah murah rezeki mak sem ni sebab bangun lepas subuh tak terbongkang dah,

Then first time pergi class with bus. Oh God best jugak jalan pagi-pagi. Exercise you. Biar bakar lemak yang telah diternak masa sebulan yang lalu. Tetiba rasa macam nak joging je weekend ni. Lalala~ Just HOPE! Suasana pagi yang dingin lagi indah diselangi dengan kicauan burung. Indah sungguh panorama. Then ada la classmate saya yang memang baik nak tolong ambil and hantar weols (me and Aliya a.k.a Ali), tapi since rumah dia agak jauh dari rumah weols, rasa macam menyusahkan la pulak nak berjemput berhantar. Never mind. Housemate ada tapi tak sampai hati nak gerak pagi-pagi buta suroh hantarkan. Hehe.. So lets be independent guys.

Then cakap pasal rumah, not paid yet. Oh dear... Beginning of semester, the flow of money is like air paip you know. Kejap je habis. Eh rasa macam baru bank out 200 tapi nak habis dah. Rent, books, barang dapur. Its gonna use a lot of money. *Ok dah faham kenapa dulu masa kecik-kecik mak ayah suroh berjimat cermat and also menabung T.T* Sekarang saya ada satu tabung bentuk epal. Hahaha konon nak menabung. Heh boleh percaya ke? Eh dah start menabung tau..


Ok boleh percaya searang.

Dan subject curriculum yang telah dipilih ialah Tenpin Bowling. Yeahh! Nak join HPD actually tapi sebab majority nak join gak bowling so class untuk HPD tak buka la. Then kena redha jelah. Ok jugak la sebab start in February, we're going to bowl the ball. Hahaha pape jelah. Release tension jugak la.
*HPD - Entrepreneur Walkabout

So esok bahagia sikit sebab my class sampai pukul 12 tengahari je. Yay!! Khamis pukul 8-10 pagi je. Wohaa! Sambung esok ok.

Sayonara ~

No comments:

Post a Comment