Tuesday, February 22, 2011

Cheetah baru saya


Petang tadi lepas pegi main bowling kat KB Mall, balik rumah je badan sakit-sakit. Mana taknya, pukul 11 pagi pegi bantai main bowling jugak. Mentang-mentang lah ada gap pukul 10-12. Tak tahu nak buat apa, maka saya & 4 orang kawan pegi main bowling. Tengah offer pulak tu. RM 2 per person sebelum pukul 2 petang. Hehe..


Ok then petang pulak ada class ko-ko bowling tu lah.. Haih.. Lepas tu lepas habiskan 2 game *tamak betol nak main sampai 2 game*, pegi la ambil 420 saya tu. T__T .. 


Excited gile macam tak pernah ada je. Agagaga..


Dan rasa macam terang sekejap dunia bila pakai itu. Wah...





They give me free 2 spectacle frames. Hehe



1 comment:

  1. Such a nice..i do love Bowling..
    all my family do love bowling..
    RM2 per person is really cheap..
    next, join us..

    ReplyDelete