Wednesday, February 9, 2011

Sibuk sangat agaknya..



Heh lama sudah tak update blog ni. Dah seminggu kot. Bila dah duduk rumah sewa ni nak on laptop pun punya lah malas. Balik class dah penat, rehat. Then malam nak kena study (even I feel so so so hard to do it). Since I went into the Financial Market and Institution, just feel like I don't know anything about the subject. Feel happy go to the class just because the lecturer likes to tell stories. Hah sangat seronok ye..


Tapi bila dah naik cuti ni, banyaknye kerja... Assignment lagi, Presentation lagi, skrip Mandarin tak buat lagi ni. Kerja oh kerja..




*sedang tak rajin nak tulis panjang-panjang sebab nak kena wat note Research Methodology*



No comments:

Post a Comment