Sunday, February 20, 2011

Suka suka sangat lah...


Assalamualaikum. 

Heh heh heh class QMT pagi tadi ada Test 1. Nak dijadikan cerita, baru semalam start study. Study macam otak ni cepat pick up je. Bila dah malam, masih tak dapat cari penyelesaian untuk beberapa soalan mulalah nak menangis segala. Tulah, nak buat macamana, nak kata pandai sangat tak la. Tapi bila belajar ni, kena 2 3 @ 4 kali tenung kertas tu baru boleh faham. Lampi siket!

Buat pertama kalinya pegi Test untuk semester ni. Cuak gile. Hoi.. 2 chapter aje. Heh? Rasanya masa Prof ajar kat depan 2 chapter tu, saya tidur kat belakang. Untuk chapter 2, tidur sebab malamnya balik lewat sebab pegi Machang ada AGM D'Fund. Sampai KB pukul 1 jugak. tidur lambat + class yang berderet siangnya. Ok untuk chapter yang kedua, tidur lagi. Ngantuk gile doh... Haih kau memang ngantuk setiap kali masuk class QMT.

Tapi mujur gop bules jawab Test sakni. Ekeke.. Alhamdulillah. Maka berakhirlah Test 1 untuk QMT.
Yay!!
(And you guys don't know that my lecturer helps a lot by write down the formula on the white board)










KataSaya
Tiba-tiba teringat daging goreng bawang yang Kak Hanis buat tadi. Nyum3



No comments:

Post a Comment