Monday, March 14, 2011

Fizz Fairuz melawak pula pasal gempa bumi di Jepun.



Assalamualaikum semua.






Seperti mana yang kita tahu, Jumaat lalu negara Jepun telah dilanda gempa bumi bermagnitud 8.8 pada skala ritcher berketinggian 10 meter di Pantai Timur Honshu. Dicatatkan lebih kurang 10,000 orang mati termasuk yang tak jumpa and so on. Memang sedih. Hati saya tersentuh tengok video-video gempa bumi kat sana. Dan sekarang pun, di Terengganu pun terancam jugak.






Tapi hari tu saya terbaca kat website Oh Bulan pasal Fizz Fairuz melawak tentang gempa bumi Jepun. Mungkin dia melawak tu just main-main je. Bagi saya takde lah besar mana pun hal tu. Tapi uols boleh tengok sendiri la ye komen dia..




















KataSaya
Macam-macam hal...

No comments:

Post a Comment