Thursday, June 30, 2011

No Title


Assalamualaikum boys and girls,

Sudah sekian lama tak update blog. Oh rasa macam bertahun dah tinggalkan dunia blog. Sila maafkan saya. Untuk beberapa hari yang sangat sibuk, buat assignment orang PJJ, buat tempahan kek pelangi, bibik's work, semua kena buat dalam satu masa. Seriously tired.

Dua hari lepas pun tak dapat tolong sangat buat tempahan kek pelangi sebab kena siapkan assignment PJJ tu. Then boleh tolong menggulung kek sahaja. Eh ok what tolong gulung...

Kerja untuk hari ni pulak, buat apam PolkaDot and chocolate cake untuk cikgu sekolah ayah. Alhamdulillah. But I just felt a bit disappointed la bila tak dapat nak penuhi permintaan customer yang nak kek pelangi. Well actually kek pelangi tu needed a cold environment. *ceh cakap macam kek pelangi tu adalah sejenis haiwan di kutub utara* Ok ok serious lah!

Kek pelangi kena sejuk. Always cold. Kalau saya dok England ok lah nak pos kat sekitar London ke Paris ke.. Hahaha.. Enough ok!

Kalau Apam PolkaDot tu bagi sesiapa yang duduk luar Segamat nak tempah, boleh la. No problemo. (^_^)v

Klik SINI untuk blog baru saya.
Terima kasih kepada semua yang menyokong.






KataSaya
Nak pergi jemputan esok kat Jasin. Hikhik.. 

No comments:

Post a Comment