Wednesday, June 22, 2011

Result exam saya


Assalamualaikum.

Macam dah bersawang dah blog saya. Lame tak update. Tapi kali ni saya nak update. Yeah! Macam tajuk kat atas tu yang uols tengah baca tu, 'Result exam saya'. Nak tahu ke? Hikhikhik.. Malu lah nak bagitahu..

Tapi apa-apa pun saya bersyukur kepada Allah sebab dalam pada saya kena demam campak time exam hari tu *memang sadis!* usaha saya sedikit sebanyak membantu saya. 

Terima kasih saya nak ucapkan pada Madam Nazatul Syahreen. Saya memang tak pernah miss masuk class subjek Presentation Skill. Selain nak menguatkan my English Language, saya jugak suke lecturernya. Huhu.. Takde lah sampai suke minat gile. I mean, she's so funny and she is a good lecturer. She keep giving spirit to all her student. I love you Madam Naza !

Terima kasih jugak pada Miss Na Hui Imm sebab ajar weols Mandarin. Hihihi.. Seronok tau belajar Mandarin. You guys should take third language. Tak kisah la bahasa apa. Bahasa yang uols suka. There's a lot of advantages knowing third language. Trust me. *Muka serius*

Next special thanks goes to Prof. Nik Naziman. I just don't like this subject. Financial Market and Instititions. Seriously. Cerita pasal saham, bank and so on. That's really not in my interest. But alhamdulillah. All my assignments and tests could cover up my final exam. Thanks Prof !

Corporate Finance. I do love this subject but aaa.... I can't do it in my final exam. I' sorry Mr. Rustam. I disappointed you. -.-

With all proud I would like to let you all know that I got A+ in Tenpin Bowling. Memang tak tahu nak cakap lah kalau boleh fail subject ni kan =.=! By the way, thanks for all your support Mr. Syahrin !

I love Research Methodology. But I don't like the way it is been taught. Very slow. Hoi tak baik tau mengata lecturer. Eh sory3... Apa-apa pun, terima kasih Prof Asri for all the knowledge.

Terima kasih juga pada En. Azahar untuk Personal Development. Saya pun tak pernah miss class ni. Very enjoyable class. Hihi 

Quantitative Business Analysis. I can't do it in my final exam. Demam teruk malam sebelum exam. I can't focus on my study. I'm sorry Madam Napisah. But alhamdulillah, keputusannya tak seperti yang saya jangka.

Alhamdulillah Ya Allah. Terima kasih semua lecturer yang banyak membantu. Big hug for everybody (^_^)v

No comments:

Post a Comment