Saturday, July 9, 2011

OTN Class


Assalamualaikum boys and girls,

Dah tahu penat pun still nak update blog lagi. Baru dapat rehat pukul 11 malam ni. Dari pagi sampai lah tadi sibuk. Pagi siapkan Apam Poka-Poka, petang pergi kelas kat OTN, malam pulak pergi rumah atok sat. Memang penat.

Berbaloi kalau kita dapat tarik masa sikit pergi kelas kat bakery. Banyak manfaat. Kalau berminat lah. Tak minat toksah pergi ok =.=! Haih tetiba teringat hand mixer pulak. Dah berzaman pakai hand mixer tu. Sampai semput-semput mixer tu ngko... 

OTN tu dah jadi macam tak sah kalau seminggu tak pergi. Walau setakat nak beli Vanilla Essence. Hahaha.. Ok anyway, pergi kelas tadi saya dapat belajar ini:

Chocolate Lollipop

Strawberry Jem Cookies

Strawberry Jem Cookies
*ni cikgu buat bentuk lain pulak*



This is the reason why I attend to this Macaroons!

Chocolate Prune Cake


Oleh kerana banyak masa free, cikgu ajar pula Tart Gulung.

Terima kasih Cikgu.



Dan ini muka manusia yang sangat annoying bila nampak kuih dan biskut cecomel. Dan dapat makan sepuas hati. Kalau bulan puasa mahu telan air liur ngko..


 Si sepet dan sepupunya.

Ya. Si annoying lagi.

Tapi mmg annoying gila lah sebab pergi kelas ini tanpa mengetahui nama cikgu a.k.a tauke kedai =.=!

Ok tu je untuk hari ini.


Rerajin la jenguk blog baru saya.


Thanks.

No comments:

Post a Comment