Tuesday, January 31, 2012

Chronicle


New film release. Chronicle. Three high school friends gain the superhuman abilities of telekinesis, flight, and invulnerability after making an incredible discovery in a mysterious crater. Soon, though, they find their lives spinning out of control and their bond tested as one of them, Andrew Detmer, embraces his darker side.


Director : Josh Trank
Writer : Max Landis
Starring: Michael B. Jordan, Michael Kelly, Alex Rusell


Sunday, January 29, 2012

The Wedding

Assalamualaikum w.b.t

Kite dah balik dari Terengganu. Yay! Punyalah nak balik cepat sebab Moni & Itam duduk kat rumah berdua aje. Risau. Kang tinggal lama-lama, balik-balik tinggal tulang je. Hehhehheh

I went to Marang. Menginap di Rhu Beach Motel betul-betul kat tepi laut you know. How darat I was. Yelah kat Segamat mana ada pantai meh.. Ada Sungai Segamat aje =.=

That's my uncle *model sekejap*

The first part, masa on the way nak pi chalet, siap singgah kat Pantai Kemasik berpiknik dengan the whole convoyers *perkataan baru aku cipta 3 saat yang lalu*. 12 cars and 47 people. Masing-masing keluarkan masakan yang hebat-hebat belake. Bab makan memang I nombor 1 ok! Ayam goreng, kuih lapis, ayam rendang, ikan masak asam pedas sume I bedal. Makan tak pandang kiri kanan. Konon takut orang mintak ayam goreng sedap. So stingy!




Then, lepas makan weols pi buat senaman ringan *konon-konon*
Cikgu dan anak-anak murid 




The chalet









Petang tu weols pi pusing-pusing cari satey ikan. The most funnies part is when daddy tahan orang jual satey ikan yang naik motor tu tepi jalan. Beria-ria tahan last-last satey ikan tu habis. Hampa. Then pi cari pulak at tepi pantai. Tak tahu nama pantai ye.. Kat situ ada. Fuh! Siap beli RM10 tahu? Suddenly grandpa add more RM10 and akak penjual tu ternganga.



Sempat berkenalan dengan budak kecik ni masa tunggu beli satey ikan.
Ummu Hani.

Ayish nak tak kalau Cik Nana jodohkan dengan Ummu Hani? Ekeke



Ayish dengan Tok Mak a.k.a Mak Ngah 

The groom is my cousin 

Sah suami isteri. Alhamdulillah. 





 Ayish senyum mcm sinis giler!

 Horay horay dapat handphone Cik Wani.




THE END~



Thursday, January 26, 2012

Cuma nak kata


Cuma nak kate esok kita nak pi Terengganu. Oh yeah!
Nak tengok keindahan Terengganu.
Lalala~

*berdoa supaya dapat tengok penyu bertelur bersama pakcik tu



Wednesday, January 25, 2012

Mohd Ayish gebu


Mood: malas nak tulis.



bertukar!!


Cik nana cepat la tolong kupaskan limau ni..



 Mama ni suroh kite makan, kite nak main buah limau ni..

suke betol Ayish gebu dengan akak Teletubbies.


wee... wee... kite nak berenang.. 



Tengah main aum cak dengan Cik Nana belakang langsir

Ayish dah delete gambar paling cantik dia dengan Cik Wani, so tinggal gambar Ayish muka sebek ni je..



Twinkle twinkle little star.. How I wonder what you are..