Monday, January 16, 2012

Dan sebenarnya...


Assalamualaikum.

Lepas boring study secara automatik otak akan terfikir nak tidur. Especially subjek membaca. Seriously. Memang tak sedar diri punya manusia. Time exam orang punyalah tak cukup tidur. Tak kau kerja nak membantai buat air liur basi. Actually tak de pun air liur basi sebab tidur mulut tertutup.

*Sometimes =.=

While saya TERlupakan pasal dunia blogging, there's a lot of things that I wanna share with you guys actually. Tapi bila nak update ada je kekangan masa mahupun aktiviti yang lebih penting yang nak dibuat contohnya buat jemput-jemput dipetang hari beserta air teh O, atau cerita menarik kat TV2, eh banyak lah kalau nak cakap. *Just alasan!*

And before this, I've done many things. Good things like travelling ke luar negeri *not yet negara*, handling an event, giving surprises to MR Burger *I made a short entry for this. lalala~* haa lagi... *forget suddenly*

Anyway, entry yang TERlupa tu akan diupdate sekembalinya saya ke Segamat.

Kbye.





TER takpe..



No comments:

Post a Comment