Saturday, January 14, 2012

Homesickness



Assalamualaikum saudara saudari sekalian,


Ingat lagi tak perasaan pertama kali sampai asrama, hostel atau apa jua yang anda panggil? Oh yeah.. Perasaan tu saya rasa sekarang. Padahal Jumaat ni je kot nak balik. Memang lah kan. Bila sampai akhir sem ni, perasaan kehomesicknesssan tu melebihi had laju. Dan kadang-kadang tak terkawal.


3 papers more to go. Sila kuatkan semangat. Saya boleh, saya boleh, saya pasti boleh! *buat gaya Ako Mustafa sikit* Ting! Bertukar jadi Supermak. Oh tergamak Ako berlakon cerita itu =.=


Lambatnya Jumaat...!! Eh lupa nak bagitahu you all. Bestfriend I nak kahwin dah 21 Januari ni. *Nak kawen jugak =.=* So sampai-sampai aje pagi tu kat Segamat nak terus pi rumah dia. Excited lebih la pulak. Padahal orang lain yang nak kahwin.


Masa zaman kolej dulu kalau cakap pasal kahwin, mesti tuju pada kawan-kawan yang selalu berkepit dengan boyfriend. 'Ahah! Tu tak lama lagi la tu. Tunggu hari dapat kad je tu' but at the end of the day, yang mulut banyak tulah yang naik pelamin dulu. Heheee.... Anyway, congratulations my friend.


Nanti I update lagi pasal the wedding ye..


Ayah, kite dah lama beli tiket nak balik Segamat. Rindunyeee.. Weeee



No comments:

Post a Comment