Sunday, January 22, 2012

Segalanya bermula disini

Assalamualaikum kakak abang makcik pakcik adik aunty uncle,


Perasaan sekarang bertambah sayang dan cinta kepada negara dan kerajaan Malaysia. Macapada ini dengan adanya baucer daripada kerajaan untuk semua pelajar IPT amat memudahkan kami. Ececeh.. Dan-dan la baru nak berbangga kembang hidung besar mangkuk sebab jadi rakyat Malaysia. Dah 23 tahun 5 bulan hidup baru nak berterima kasih kepada Malaysia.


Yeah, memang saya berbangga jadi rakyat Malaysia. Bebas dari segala peperangan dan lain-lain bencana. Alhamdulillah. Err.. Banjir tu.. Dah musim, nak wat lagu mana..


So anyway, nowadays pelajar IPT sedang berjimba dengan boucer yang government yang baik hati bagi. Banyak kot RM200 per person. Ce kira berapa banyak student IPT kat Malaysia ni. Praise to Allah kepada kerajaan yang baik hati.


TAPI! Bila dah dapat boucer tu, bukan sumorang beli benda yang berfaedah. Ade je tu yang beli komik bagai. Cepat mengaku sape yang beli komik!




Actually there is one book I really wanna buy. It is '400 kesalahan dalam solat'. It is very knowledgeable book for you to read. Instead of solat itu tiang agama kan.


So fokus sekarang nak pi cari kedai buku Popular or whatever book store yang terima boucar I tu kan so that I can buy this book.






No comments:

Post a Comment