Sunday, January 29, 2012

The Wedding

Assalamualaikum w.b.t

Kite dah balik dari Terengganu. Yay! Punyalah nak balik cepat sebab Moni & Itam duduk kat rumah berdua aje. Risau. Kang tinggal lama-lama, balik-balik tinggal tulang je. Hehhehheh

I went to Marang. Menginap di Rhu Beach Motel betul-betul kat tepi laut you know. How darat I was. Yelah kat Segamat mana ada pantai meh.. Ada Sungai Segamat aje =.=

That's my uncle *model sekejap*

The first part, masa on the way nak pi chalet, siap singgah kat Pantai Kemasik berpiknik dengan the whole convoyers *perkataan baru aku cipta 3 saat yang lalu*. 12 cars and 47 people. Masing-masing keluarkan masakan yang hebat-hebat belake. Bab makan memang I nombor 1 ok! Ayam goreng, kuih lapis, ayam rendang, ikan masak asam pedas sume I bedal. Makan tak pandang kiri kanan. Konon takut orang mintak ayam goreng sedap. So stingy!




Then, lepas makan weols pi buat senaman ringan *konon-konon*
Cikgu dan anak-anak murid 




The chalet









Petang tu weols pi pusing-pusing cari satey ikan. The most funnies part is when daddy tahan orang jual satey ikan yang naik motor tu tepi jalan. Beria-ria tahan last-last satey ikan tu habis. Hampa. Then pi cari pulak at tepi pantai. Tak tahu nama pantai ye.. Kat situ ada. Fuh! Siap beli RM10 tahu? Suddenly grandpa add more RM10 and akak penjual tu ternganga.



Sempat berkenalan dengan budak kecik ni masa tunggu beli satey ikan.
Ummu Hani.

Ayish nak tak kalau Cik Nana jodohkan dengan Ummu Hani? Ekeke



Ayish dengan Tok Mak a.k.a Mak Ngah 

The groom is my cousin 

Sah suami isteri. Alhamdulillah. 





 Ayish senyum mcm sinis giler!

 Horay horay dapat handphone Cik Wani.




THE END~



No comments:

Post a Comment