Friday, March 23, 2012

Watak–Watak Pengguna Di Facebook





 Desktop Wallpaper · Celebrities · Female 
 Carmen Electra - American glamour model 
MODEL
Tukar gambar setiap hari. Mesti kena nampak gempak setiap hari. Baju pun tak boleh sama setiap profile picture. Kalau boleh warna lens pun wajib lain. Kira tak cool kalau sama je.


PENJENAYAH
Tukar nama setiap hari. Add orang pun dengan nama lain setiap kali.



OVER ACTING

Namanya menggunakan simbol-simbol sehingga menyusahkan kawan-kawan nak cari terutamanya ketika kecemasan (Contoh :: 71M@T -> Jimat) Tu belum tengok komen lagi contoh 'Hyee.. Rindu larh kat korunk.. Korunk tengah boo what apeww tuh..?'


WARTAWAN

Suka menyebarkan pesanan, walaupun tak penting. Sebagai contoh, 'Hari ni nak pergi shopping jeans kat butik Levis lah..' 30 minit lepas tu 'Hmm.. boringlah jeans kat Levis. Nak window shopping jelah' 


PENGGANAS

Suka menyebarkan link yang menakutkan (contoh : 'Sila sebarkan pesanan ini jika tidak anda akan ditimpa kesusahan @ bencana etc')


BINTANG FILEM

Suka update status setiap 5 minit. Kena update sokmo. Nak pi shooting, Penat masa shooting, panas ke hujan bagai. Lepas shooting pun update. 'Baru balik rumah lepas shooting untuk filem KL Penyangak'


BINGUNG

Tidak dapat membezakan ruang untuk wall post atau status -.-’
Suka post benda-benda yang tak penting.


PERASAN HEBAT

Selalu melaporkan dimana lokasi semasa setiap masa ! Contoh ( otw ke Mydin Mall ) kemudian ( di Mydin Mall shopping jap ) kemudian ( karaoke di Mydin Mall ) bla..bla..bla.. Semuanya berlaku dlm 1 jam. So annoying okayy =.=”


BUDAK HINGUSAN

Selalu menampilkan gambar dgn gaya aksi ! (contohnya amek gmbr dgn mulut terbuka luas, tak takut ke lalat masuk dlm mulut ?


SHOWOFF

Nak makan pun siap ambil gambar dulu dan dibuat pic profile.



No comments:

Post a Comment