Tuesday, July 19, 2016

Lagi Setahun

Assalamualaikum warahmatullahiwabarokatuh

Kemain lama aku rasa dah tak tulis blog ni. Type actually. Sampai lupa guna e-mail apa. Hahaha! Teruk betul. Buat blog tapi tak update.

Anyway, sejak ber-anak satu ni, selamat tinggal mimpi indah. Tak sempat nak mimpi pun dah dengar anak menjerit. Biasa lah tu kan baru-baru lagi. Dulu bukan main aku tak percaya bila officemate aku cakap "Masa pregnant ni kau tidur lah puas-puas, nanti si kecik tu dah keluar kau akan tak ada masa nak tidur". Bila dah keluar si kecik tu memang betul. Aku dah jadi zombi dah. Hahaha!

Anyway, walaupun aku dah jadi zombi, kehidupan menjadi ibu tu sangat lah seronok. Yang paling win, setiap masa cium bau baby. Tapi lepas masuk kerja, sampai bawa baju anak masuk pejabat.

Tak sabarnya nak balik. Nak gomol si debab Sofea the First. Hihi

Bye!

No comments:

Post a Comment